Handgrepen en wandbeugels voor extra ondersteuning en stevigheid


Langer zelfstandig thuis wonen? Zorg dat u het vertrouwen in uw eigen omgeving weer terug krijgt. Handgrepen en wandbeugels in de badkamer kunnen u de oplossing bieden. Krijg meer grip en verminder het risico op valpartijen.

/application/files/6315/1386/1466/image-2017-11-16.jpg

De badkamer is één van de plekken in huis waar de meeste ongelukken gebeuren. Simpele oplossingen als een handgreep zuignap of handgreep aan de douchedeur kunnen al een groot verschil maken. Door middel van een paar aanpassingen is het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan een wandbeugel zonder boren, een handgreep aan de douchedeur of een zuignap handgreep. Waar dienen deze aanpassingen voor en hoe kunnen deze u helpen?

Handgreep badkamer zonder boren

Een handgreep voor in de badkamer is bijvoorbeeld zo’n praktisch hulpmiddel. Een handgreep is makkelijk te bevestigen als u kiest voor een handgreep in uw badkamer zonder boren. U kunt deze makkelijk bevestigen door middel van de handgreep zuignap. Als u kiest voor een handgreep zuignap, heeft u de voordelen van een handgreep in uw badkamer, zonder te boren. Erg makkelijk en veilig. Zo heeft u geen gereedschap nodig en kunt u de handgreep zuignap gebruiken waar u hem nodig heeft. Ook kunt u kiezen voor een wandbeugel zonder boren, ter ondersteuning bij het opstaan of het gaan zitten. Deze kan bijvoorbeeld goed van pas komen bij het toilet.

 

Handgreep douchedeur

Moeite met de douche in- en uitstappen? U zult zich veiliger voelen middels een handgreep aan uw douchedeur. Een handgreep aan de douchedeur zorgt voor meer grip. Hierdoor vermindert u het risico op valpartijen. Een paar aanpassingen kunnen leiden tot een stuk meer zelfvertrouwen in uw eigen omgeving.

 

Of u nu kiest voor een wandbeugel zonder boren of een handgreep douchedeur, Door de zuignappen zijn deze altijd makkelijk in gebruik.

Veel voorkomende oplossingen

Deel onze pagina