Extra comfort in huis


Krijgt u uw arm net niet hoog genoeg, kunt u niet ver genoeg bukken of komt u moeilijk overeind? Een aantal voorbeelden van dagelijkse handelingen die lastig zijn wanneer u te maken heeft met lichamelijke ongemakken. Daar hoeft u niet mee te blijven lopen, want voor al deze problemen zijn oplossingen! Hulpmiddelen zijn onmisbaar wanneer u lichamelijk klachten hebt. Het zijn producten die het comfort vergroten in en rondom het huis.

/application/files/7015/1697/5501/mccall-banner6b-uk.jpg

Comfort in huis

 

Extra comfort in huis kan op diverse manieren ingevuld worden. Zo is het belangrijk dat de slaapkamer comfortabel is, maar ook de badkamer moet comfort bieden tijdens het douchen. Een bad- en/of douchestoel kan daarbij enorm helpen. Daarnaast kunt u ook denken aan een wandbeugel of verlengde washulpen. 

Om extra comfort te hebben in de slaapkamer is het fijn wanneer in en uit bed stappen makkelijk gaat en wanneer u rechtop in bed wil zitten is een rugsteun handig.

Comfort in de keuken wil voornamelijk zeggen dat u zo min mogelijk inspanning nodig hebt bij het bereiden van maaltijden en bij het eten & drinken. Hulpmiddelen die dit kunnen vergemakkelijken zijn pot- en flesopeners, ergonomische messen en een knoppendraaier. Comfortabel eten & drinken doet u door bestek te gebruiken wat u kunt buigen of een bord met opstaande rand.

 

Bent u niet meer in staat om te bukken om iets op te pakken? Dan is een grijper hét hulpmiddel wat dit probleem oplost.

Veel voorkomende oplossingen

Deel onze pagina