7 handige hulpmiddelen voor in huis


Soms kunt u wel wat extra hulp gebruiken. Of het nu gaat om hulp bij het openen van een blik of fles, of hulp bij het aankleden. Voor al dit soort ‘ongemakken’ bestaan er allerlei handige hulpmiddelen.

/application/files/5615/1541/6801/handige-hulpmiddelen.jpg

Antislip set

 

Het openen van een fles of pot gaat vanaf nu in een handomdraai, dankzij deze handig antislip set. Met behulp van de antislip opener is het een stuk makkelijker om een dop of deksel los te draaien. Een flesopener en antislip coaster maken deze set compleet.

Aankleedstok

 

Heeft u wel eens moeite om zonder hulp in uw jasje te komen? Of is het soms lastig om schoenen aan te trekken, omdat u dan moet bukken? Met een aankleedstok vergroot u de reikwijdte die u nodig heeft bij het aankleden. Hierdoor hoeft u niet meer te bukken en trekt u die jas een stuk gemakkelijker over uw schouder.

 

Borstel met een verlengd handvat

 

Deze borstel met een verlengd handvat is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat u beter bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen. U belast daarbij de hand, arm of schouder niet onnodig. Enorm handig wanneer u moeite heeft met het volledig strekken van uw arm.

 

Grijper

 

Met deze handige grijper kunt u eenvoudig objecten van de grond pakken of juist van een hoge plank of kast. Ideaal wanneer u niet zo gemakkelijk op kunt staan of moeite heeft met strekken. De grijper werkt als een verlengstuk van uw arm en is eenvoudig in gebruik.  

 

Snijplank

 

Brood met één hand smeren zonder dat het brood weg schuift? Met de steady snijplank kan het. De snijplank heeft twee schuine hoeken met opstaande noppen en een antislip oppervlak, aan zowel de boven- als onderzijde. Daarnaast kan de voorzijde over de rand van de tafel of het aanrecht worden geschoven, waardoor de plank niet kan wegschuiven.

 

EasySqueezey

 

De EasySqueezey is ideaal voor mensen met weinig kracht in hun handen. De wringhulp is een praktisch hulpmiddel die helpt bij het uitwringen van een vaatdoek. U plaatst de EasySqueezey in de gootsteen en drukt met een hand eenvoudig het overtollige water uit de doek.

 

Automatische schaar

 

Om deze automatische schaar te gebruiken hoeft u enkel te knijpen met de duim en vingers. Na het knippen gaat de schaar automatisch weer open. De schaar heeft stompe punten, zodat u uzelf niet kunt verwonden als je uitschiet.

 


Veel voorkomende oplossingen

Deel onze pagina