Heeft u maar één hand beschikbaar? Wij geven u handige tips


Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk zelf blijven doen zonder hulp. Het kan erg vervelend zijn als u alle dagelijkse handelingen met één hand moet doen. Dit kost namelijk vaak twee keer zoveel moeite.

/application/files/4315/2213/6547/heeft-u-maar-een-hand-beschikbaar.jpg

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk zelf blijven doen zonder hulp. Het kan erg vervelend zijn als u alle dagelijkse handelingen met één hand moet doen. Dit kost namelijk vaak twee keer zoveel moeite. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen die u kunnen helpen bij deze dagelijkse handelingen. Denk bijvoorbeeld aan een nagelborstel met zuignappen. Zo heeft u zelf weer de touwtjes in handen. Wilt u ook weer meer zelf kunnen doen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Nagelborstel met zuignappen

Moeite met het schoonmaken van uw nagels? Er is vaak veel kracht nodig om uw nagels te borstelen. Als u maar één hand beschikbaar heeft, wordt dit al snel een lastig karwei. Een nagelborstel met zuignappen helpt u bij het borstelen van uw nagels. Deze nagelborstel is voorzien van zuignappen aan de onderkant waardoor u de nagelborstel eenvoudig kunt bevestigen. De nagelborstel blijft zo op zijn plek, waardoor u gemakkelijk één hand kunt borstelen. De rubberen zuignappen zorgen ervoor dat de nagelborstel op de meeste oppervlakken goed blijft zitten. Het helpt u om zelfstandig te zijn en te blijven.

 

Kunstgebit reinigen

Naast dat een nagelborstel met zuignappen makkelijk is om uw nagels schoon te houden, kunt u deze ook gebruiken om uw kunstgebit te reinigen. Uw kunstgebit reinigen kan namelijk een hele opgave zijn wanneer u maar één hand kunt gebruiken. Dankzij een nagelborstel is dit verleden tijd. Met behulp van een nagelborstel kunt u namelijk ook erg gemakkelijk uw kunstgebit reinigen. Zo is een nagelborstel breed inzetbaar. Ideaal voor schone nagels en een schoon kunstgebit.

 

Hygiëne is en blijft erg belangrijk. Het zou natuurlijk fijn zijn als u door middel van één hulpmiddel van meerdere ongemakken verlost bent. Dat is het geval met een nagelborstel. Zo kunt u gemakkelijk uw nagels schoonhouden én uw kunstgebit reinigen. Wees zelfstandig en overweeg eens een nagelborstel met zuignappen.

Veel voorkomende oplossingen

Deel onze pagina