Hoe kan ik douchen met verband?


Een been of voet in het gips is al vervelend genoeg. Laat het u niet in de weg zitten tijdens het douchen. Kies voor een gipshoes om tijdens het douchen weer te kunnen ontspannen.

/application/files/3815/2110/2208/douchen-met-verband.jpg

Een been of voet in het gips is erg vervelend. U bent hierdoor minder mobiel en kunt voor lastige situaties komen te staan. Zo kan douchen met gips een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen. Laat u zich niet beperken en maak douchen weer een fijne ervaring. Wilt u graag gemakkelijk douchen met gips? Kijk eens naar de verschillende mogelijkheden.

Douchen met gips

 

Douchen met gips hoeft geen straf te zijn. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om douchen weer een fijne ervaring te laten zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gipshoes? Een gipshoes beschermt uw gips of wond tegen het water tijdens het douchen. Deze douchehoes is ideaal wanneer u het lastig vindt om uw gips droog te houden. Een gipshoes geeft u meer comfort tijdens het douchen. Door de elastische sluiting is deze compleet waterdicht en hoeft u zich geen zorgen te maken om uw gips. Een gipshoes is makkelijk in gebruik en kost u weinig tijd.

 

Gipshoes voet

 

Ook als uw voet in het gips zit kunt u nog steeds ongestoord genieten van een heerlijke douche. U hoeft met een gipshoes om uw voet geen onmogelijke houdingen meer aan te nemen om even lekker te douchen. Met een gipshoes om uw voet kunt u gewoon in de douchecabine gaan staan, zonder dat uw gips nat wordt.

 

Douchen met gips hoeft niet vervelend te zijn. Een gipshoes is makkelijk in gebruik en kan meerdere malen gebruikt worden. Of u nu een gipsbeen beschermhoes of een gipshoes voor uw voet nodig heeft, laat douchen weer een ontspannen ervaring zijn.

Veel voorkomende oplossingen

Deel onze pagina