Hulpmiddelen bij moeite met haar kammen


Kost het kammen van uw haar u ook steeds meer moeite? Een aantal hulpmiddelen kunnen u helpen om weer moeiteloos uw eigen haar te kammen. Een borstel met verlengd handvat en antislip of een ergonomische kam kan het borstelen van uw haar weer een stuk eenvoudiger maken.

/application/files/9815/1541/6223/lichamelijke-verzorging.jpeg

Merkt u dat een simpele handeling, zoals het borstelen van uw haar, steeds meer moeite kost? Duwt u met uw ene arm, uw andere arm omhoog om zo uw haar te kunnen kammen? Het is niet de bedoeling haar borstelen u zoveel kracht kost. Een ergonomische borstel, een borstel met antislip of een borstel met een verlengd handvat zijn speciaal gemaakt om het kammen van het haar te vereenvoudigen. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat u weer moeiteloos uw eigen haar kunt kammen.

Borstel met verlengd handvat en antislip

Een borstel met een verlengd handvat is ideaal om op elke plek van het haar te komen. Zo kunt u makkelijker bij zowel de boven- als de onderkant en de voor- en achterkant van het haar komen. En dit alles zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten. Een verlengd handvat is makkelijk te bevestigen aan een kam of borstel. Een groot voordeel van een borstel met verlengd handvat is dat u deze makkelijk vast kunt houden doordat u meer grip heeft. De borstel is namelijk voorzien van antislipmateriaal. Hierdoor kunt u moeiteloos uw eigen haar weer kammen.

 

Ergonomische kam

Naast een borstel met verlengd handvat kan ook een ergonomische borstel bijdragen aan het minder belasten van uw hand, arm of schouder. Deze borstel is aangepast op de werking van menselijke handelingen. Een ergonomische kam is daarom erg fijn in gebruik en zorgt ervoor dat u uw haar weer eenvoudig kunt borstelen. Een borstel met antislip geeft, zelfs als deze nat is, een zachte en fijne handgrip.  

 

Ontlast uw hand, arm en schouder niet langer en maak gebruik van een borstel met verlengd handvat of een ergonomische borstel als hulpmiddel.

Deel onze pagina